Heltin Huolipalvelut

Matalan kynnyksen tukipalvelut ajatustyöläisten henkisen hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi

Poikkeustilanteet lisäävät henkistä kuormitusta ja haastavat meidät uusilla tavoilla. Monet ovat uudessa tilanteessa ja kaipaavat matalan kynnyksen tukea ja apua niin omiin henkisen hyvinvoinnin haasteisiin, oman työn organisoimiseen, etätyön olosuhteiden parantamiseen, perhe-elämän haasteisiin kuin oman tiimin tukemiseen uudessa tilanteessa. Heltin Huolipalvelut on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen ja täydentävät työterveyspalveluita.

 

Kysy lisää

WorkCoachin pop-up vastaanotot etänä tai toimistolla

Tilaa Work Coach jututtamaan työntekijöitäsi toimistolle tai etänä. Work Coachilta saa tukea henkilökohtaisten tai ammatillisten tavoitteiden kirkastamisessa ja saavuttamisessa. Coaching voi olla hyödyllinen keino esim. työn hallinnan lisäämiseen, itsensä johtamisen kehittämiseen, aivoystävällisemmän työskentelytavan löytämiseen tai vaikkapa hankalien tilanteiden hoitamiseen. Coachin avulla voidaan etsiä keinoja myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Work Coachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista.

 

Kysy lisää

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt Huolipajat

Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt vuorovaikutteiset virtuaalivalmennukset kriisin aiheuttamien tunteiden käsittelyyn ja uusien toimintatapojen rakentamiseen. Aiheena voivat olla esimerkiksi etätyön aivoergonomia ja stressin käsittely, hankalien tunteiden, kuten huolen ja ahdistuksen käsittely, arkirutiinien ylläpitäminen, epävarmuuden sietäminen tai psyykkisen hyvinvoinnin ylläpitäminen. Huolipajan toteuttaa Heltin työterveyspsykologi.

 

Kysy lisää

HuoliLinja
ja tukikeskustelut

HuoliLinjan avulla työntekijät saavat matalan kynnyksen tukea työhön, terveyteen, perhesuhteisiin ja yleisesti hyvinvointiin liittyvissä huolissa. HuoliLinjassa vastaa Heltin ajatustyöläisten henkisiin haasteisiin erikoistuneeet asiantuntijat (hoitajat ja psykologit) ja työntekijöillä on mahdollisuus päästä keskustelemaan huolistaan ilman lähetteitä tai lääkärikäyntejä.

 

Kysy lisää

Mental Toolkit – hyvinvointikirjasto
ja digivalmennukset

Heltin Mental Toolkit tarjoaa työkaluja ja tukea oman hyvinvoinnin johtamiseen sekä esimiehille ja johdolle suunnattuja työkaluja esimiestyön ja kulttuurin kehittämiseen.

Palvelu sisältää yli 60 artikkelia, videoita sekä digivalmennuksia kuudesta eri hyvinvoinnin teemasta: työ ja aivoterveys, lepo, liike, mielen hyvinvointi, ravinto sekä esimiestyö ja työkulttuuri.

 

Kysy lisää


Heräsikö kysymyksiä?

Kysy lisää Heltin Huolipalveluista

Ota yhteyttä lomakkeella tai suoraan Miraan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.