Heltti ja Nenäpäivä 2021

Tiesitkö, että noin 20% maailman lapsista kärsii mielenterveyteen liittyvistä ongelmista?

Me helttiäiset yhdessä Nenäpäivän porukan kanssa päätimme tehdä konkreettisia tekoja sekä sinun että maailman lasten paremminvoinnin eteen.

Osta johtajuus-puheenvuoroja verkkokaupastamme, joiden tuotto lahjoitetaan Nenäpäiväkeräykseen. Sekä osallistu Willfeelin 24h mielenterveyden megastriimiin torstaina 11.11. – ja tee lahjoitus maailman lapsille.

Lahjoittaa voit jo nyt – tehdään yhdessä hyvää!

 

LAHJOITA

extraimage

Tehdään yhdessä hyvää mielelle
ja maailman lapsille

Heltissä tehdään joka päivä konkreettisia tekoja mielen paremminvoinnin edistämiseksi. Siksi me helttiäiset yhdessä Nenäpäivä-organisaation kanssa päätimme repäistä ja tehdä hyvää uudenlaisella yhteistyöllä – auttamalla samalla maailman lapsia. Löydät verkkokaupastamme neljä puheenvuoroa, jotka ostamalla voit tarjota henkilöstöllesi inspiroivan hetken sekä samalla tukea maailman lasten parempaa arkea. TikTokista tuttu psykoterapeuttimme, Suomen suosituin mielenterveys-striimaaja Ville Merinen pitää torstaina 11.11. kello 19 alkaen 24h Willfeel mega-striimin!

Kerätään yhdessä tonnikaupalla hyvää maailman lapsille! Lahjoita sinulle sopivan summa Nenäpäivän keräykseemme Nettilippaan kautta tai MobilePaylla numeroon 20500 tai osta puheenvuoro verkkokaupasta.

Osta johtajuus-puheenvuoroja organisaatiollesi

Puheenvuoron hinta on 500 € ja se ohjataan suoraan Nenäpäiväkeräykseen

Mari Laari:
KUORMITUKSEN MERKIT JA NIIHIN PUUTTUMINEN

30 minuutin puheenvuoro koko henkilöstölle tai omalle tiimille erittäin tärkeästä aiheesta – mistä ja miten tunnistaa kuormituksen merkit itsessä ja muissa sekä miten asiaan voi puuttua? Osta tämä puheenvuoro työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi.

OSTA PUHEENVUORO

Katri Kanninen:
JOHTAJAN KOHTAAMISTAIDOT

Millaisia ovat neljä johtajan tyypillistä vuorovaikutus- ja kohtaamistyyliä? Oletko koskaan miettinyt mistä sinulle tyypilliset toimintatavat kumpuavat ja miten niitä voi kehittää? 30 minuutin etäpuheenvuoro auttaa jokaista johtajaa ja esihenkilöä tuulettamaan omia toimintatapoja kohtaamistilanteissa.

OSTA PUHEENVUORO

Sini Lindholm:
JOHTAJIEN YKSINÄISYYS

Tutkimusten mukaan joka toinen, eli 50 %, johtajista kärsii yksinäisyydestä. 30 minuutin etäpuheenvuoro tarttuu johtajien yksinäisyyteen ja herättelee johtajan roolissa jaksamisen sekä johtajakollegoiden dialogin merkityksestä. Osta puheenvuoro tukemaan johtajien tai esihenkilöiden hyvinvointia sekä vuorovaikutusta.

OSTA PUHEENVUORO

Tanja Lappi:
TYÖKYKYJOHTAMINEN

Mitä sanoisit jos yhtäkkiä saisit selville, että 80% henkilöstöstäsi olisi kokenut kärsivänsä mielenterveyden haasteista viimeisen puolen vuoden aikana? Mikä muuttuisi? Miten tarttuisit työkyvyn johtamisen kehittämiseen? Osta puheenvuoro herättelemään organisaatiotasi mistä vaikuttava työkykyjohtaminen koostuu ja mikä on kenenkin rooli.

OSTA PUHEENVUORO

Sini Lindholm
JOHTORYHMÄN DYNAMIIKKA

Puheenvuoro tarttuu johtoryhmän jäsenten jaksamisen, keskinäisen vuorovaikutuksen ja dynamiikan teemoihin sekä miksi ne ovat bisneskriittisiä ja ajankohtaisia teemoja. Miten kehittyä yhdessä ja yksilöinä? Puheenvuoro sopii mainiosti johtoryhmien vuorovaikutuksen ja yhteishengen vahvistamisen herättelyyn.

OSTA PUHEENVUORO

Puhujat

TANJA LAPPI

Tanja on uupumukseen erikoistunut työterveyspsykologi, Business Coach sekä tietokirjailija, joka kirjoittaa paraikaa kirjaa työelämän suurimmasta uhasta – burnoutista. Miten työelämässä voidaan taistella tuota uhkaa vastaan?

 

 

 

SINI LINDHOLM

Sini on kokenut organisaatiopsykologi sekä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen ammattilainen, jonka intohimona on olla tekemässä työelämästä elinvoimaisempaa. Sini on erikoistunut johtoryhmien kehittämiseen ja hyvinvointiin.

 

 

 

KATRI KANNINEN

Katri on psykologian tohtori, psykoterapeutti, lyhytterapeuttisen työotteen kehittäjä, arvostettu kouluttaja ja tietokirjailija. Katri on perehtynyt esimerkiksi siihen mistä jokaisen johtajan toimintatavat kumpuavat sekä tukenut kymmeniä johtajia johtajaterapioiden avulla.

 

 

 

MARI LAARI

innostava ja empaattinen työterveyspsykologi, voimavaraekspertti, organisaatiokonsultti ja työnohjaaja, joka auttaa ymmärtämään omaa kuormitusta ja henkisiä voimavaroja sekä ohjaa löytämään omat voimavarojen lähteet vastavoimaksi kuormitukselle.

 

 

 

extraimage

TORSTAINA 11.11. KELLO 19.00 ALKAEN

24 h Willfeel mielenterveyden megastriimi

Oletko valmis? Nimittäin tasan vuorokausi ennen Ylen Nenäpäivän päälähetystä käynnistyy Suomen ensimmäinen mielenterveysteemainen 24 tuntia kestävä megastriimi – Nenäpäivän hengessä tottakai. Striimiä voit seurata Willfeelin Twitch-kanavalta tai bongata meidät Helsingin keskustasta useammasta eri paikasta.

Liity streamiin Willfeelin Twitch-kanavalta Lisää kalenteriin

  • Striimissä mukana useita kiinnostavia vieraita ja ilahduttavia yllätyksiä striimin katselijoille.. mutta kaikkea emme paljasta vielä! Voimme kuitenkin kertoa, että luvassa on Pekka Saurin ja Ville Merisen yhteinen Yölinja sekä Jesse Pynnösen haaste Villelle.
  • Sinä voit myös vaikuttaa mitä kaikkea striimissä tapahtuu!
  • Koko striimin ajan voit osallistua keskusteluun, kysyä vierailta ja bongata meidät Helsingin keskustasta.

Nenäpäivä-webinaarien tallenteet

Täältä löydät "Kolme totuutta johtajuudesta"
ja "Paras päivä pitkään aikaan" webinaarien tallenteet

Paras päivä pitkään aikaan! -webinaari

Välillä meistä jokaisella on päiviä, kun pää surraa ylikierroksilla, tuntuu ettei oikein mikään onnistu ja arki on yhtä hurlumheitä. Juuri siksi, vuoden pimeimpänä hetkenä Nenäpäivä ja Heltti kutsuvat juuri sinut tunniksi inspiroitumaan ”Paras päivä pitkään aikaan!” -hyväntekeväisyyswebinaariin, josta saat vinkkejä ja yllättäviäkin pieniä tehtäviä arjen piristykseksi.

Katso webinaaritallenne tästä

Webinaarin puhujina:

  • ’Uuvuksissa’ ja ’ Terapian tarpeessa’ kirjan kirjoittanut Liisa Uusitalo-Arola
  • Voimavaraekspertti ja työterveyspsykologi Mari Laari
  • Rakkauden psykologiaan perehtynyt psykologi Roope Rytkönen
extraimage

Osallistu Nenäpäivään – lahjoita maailman lapsille!

Tiesitkö, että lahjoittamalla esimerkiksi 10 € tarjoat psyykkistä apua lapsen selviytymisen tueksi tai rokotuksen tappavia tauteja vastaan. Lahjoita haluamasi summa Mobile Paylla numeroon 20500 tai kartuta Nettilipastamme

extraimage

Kolme totuutta johtajuudesta -webinaari

Mielenterveys, johtajuuden murros sekä uupuminen. Kolme asiaa, jotka puhuttavat tällä hetkellä työpaikoilla ja lehtien palstoilla. ”Kolme totuutta johtajuudesta!” -hyväntekeväisyyswebinaari tarjoaa kolme herättelevää puheenvuoroa johtamisesta ja johtajuudesta, joista saat taatusti uusia näkökulmia ja pohdittavaa.

Katso webinaaritallenne tästä

Webinaarin puheenvuorot:

  • “Lopetetaan mielenterveyden johtaminen työpaikoilla!”
  • “Ketä kiinnostaa johtoryhmän hyvinvointi?”
  • “Millainen lapsuus, sellainen johtaja”

Osallistu Nenäpäivään – lahjoita maailman lapsille!

Tiesitkö, että lahjoittamalla esimerkiksi 10 € tarjoat psyykkistä apua lapsen selviytymisen tueksi tai rokotuksen tappavia tauteja vastaan. Lahjoita haluamasi summa Mobile Paylla numeroon 20500 tai kartuta Nettilipastamme

Heltti ja Nenäpäivä 2021

Kerätty summa

Mikä Heltti?

Heltti on Suomen suurin ajatustyöläisten elinvoimaisuuteen keskittynyt yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme kestävän hyvinvoinnin, vaikuttavan johtamisen ja organisaation kehittämisen sekä ajatustyöläisiin erikoistuneen työterveyden palveluita valtakunnallisesti. Olemme panostaneet erityisesti mielenterveyden kokonaisvaltaiseen polkuun aina ennaltaehkäisevistä palveluista Shortumin tarjoamaan lyhytterapiaan ja psykoterapiaan. Lisäksi Willfeel on Suomen suurin mielenterveysyhteisö ja media, josta jo nyt kymmenet tuhannet löytävät tukea, vastauksia ja vertaistukea mielenterveyden pohdintoihin sekä kysymyksiin.

Meitä on yli 120 ajatustyön johtamiseen, ajatustyöläisten mielenterveyteen, työkykyyn ja hyvinvointiin erikoistunutta asiantuntijaa. Vaikutamme jo nyt yhteensä yli 15 000:n ajatustyöläisen sekä yli tuhannen organisaation ja työyhteisön jokapäiväiseen elinvoimaisuuteen.

Lue lisää Heltistä

Mikä Nenäpäivä?

Nenäpäivä on vuosittain marraskuussa järjestettävä hyväntekeväisyyskampanja, joka huipentuu 12. päivä järjestettävään Nenäpäivään. Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Iloinen kampanja kutsuu vuosittain suomalaiset auttamaan maailman kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Nenäpäivän keräystuotoilla edistetään lasten koulutusta ja turvaa, vahvistetaan perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tuetaan työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Nenäpäivä-säätiön ovat vuonna 2004 perustaneet Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti ja Kirkon Ulkomaanapu yhdessä Ylen kanssa. Nenäpäivä-säätiön toiminnassa ovat mukana myös Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

Lisätietoa Nenäivästä